Over mij

Na jarenlang als personeelsfunctionaris gewerkt te hebben, ben ik in 1999 de opleiding tot haptotherapeut te gaan volgen. Deze opleiding heb ik gevolgd bij het Instituut voor Toegegepaste Haptonomie (ITH) in Berg en Dal. Tijdens de opleiding heb ik gewerkt als re-integratiespecialist bij verschillende commerciële re-integratiebureaus. Sinds 2005 ben ik gediplomeerd haptotherapeut met een eigen praktijk in Arnhem. Daarnaast werk ik op freelance basis als re-integratiespecialist en geef ik trainingen op het gebied van sollicitatie-, netwerk- en communicatievaardigheden.

Door mijn jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven weet ik wat er zich afspeelt binnen een organisatie en welke problematiek zich daar afspeelt. Met name als het gaat om burn-out, arbeidsconflicten en het afbakenen van grenzen. Dit zelfde geldt ook voor mijn ervaring binnen de re-integratiewereld. Mensen die al geruime tijd werkloos zijn of degenen die na een langdurig dienstverband worden ontslagen help ik met haptotherapie succesvol verder. Zo krijgt men hulp om de nieuwe situatie een plek te geven en komt men weer in beweging.

Mijn kracht ligt in het mensen bewust maken van hun patronen. Op het moment dat duidelijk is wat de patronen zijn kan men weer ruimte creëren en in beweging komen.

Afspraak maken

Bel voor meer informatie of voor een afspraak: 06 53 76 99 77 of stuur een e-mail naar: wout@haptotherapie-arnhem.net
Daarnaast kun je ook een kijkje nemen op mijn Facebookpagina

Vergoeding door uw werkgever
Werkgevers zijn regelmatig bereid de kosten van hulpverlening, in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter (deels) te betalen; zeker als het gaat om problemen die op de werkplek hun invloed hebben.

Het persoonsgebonden budget
Tevens is het mogelijk dat de behandelingen worden vergoed middels een persoonsgebonden budget (PGB). Deze regeling wordt verzorgd door het Zorgkantoor in de regio waar je woont.

Locatie

Google maps

Aanmelding en kosten

Aanmelden voor haptotherapie kan altijd en is mogelijk zonder verwijzing van een arts. De kosten voor een sessie van ongeveer een uur bedragen € 90,-.

Ik ben GZ en VVH-geregistreerd Haptotherapeut waardoor vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk is. De mate van vergoeding is afhankelijk van de voorwaarden van je verzekering. Zie Vergoedingen Haptotherapie 2021. Meer informatie over vergoedingen kun je vinden in je polisvoorwaarden of op de website van de Vereniging van Haptotherapeuten. Mijn lidmaatschapsnummer is 420.

AGB-code zorgverlener 90031534 • AGB-code praktijk 24602 • Heb je een klacht? Zie de klachtenprocedure VVH.
Na iedere sessie ontvang je een factuur die je per pin of binnen 14 dagen per bank kunt voldoen. Je kunt de factuur declareren bij de verzekeraar.

Praktijk voor haptotherapie Wout Elzinga

Apeldoornseweg 53
6814 BJ Arnhem

06 537 699 77

wout@haptotherapie-arnhem.net

PRIVACY

DISCLAIMER

KVK 08223307